AJKA.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Ajka 2022.06.24.pdf
Ajka 2022.06.24.pdf

ARCHíVUM

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>
Ajka 2022.07.01.pdf
Ajka 2022.07.01.pdf
Ajka 2022.06.24.pdf
Ajka 2022.06.24.pdf
Ajka 2022.06.17.pdf
Ajka 2022.06.17.pdf
12345...
»
A baloldali javaslatok növelnék a költségvetési hiányt és az államadósságot (videó) Szuperinfó Hírek - A baloldali módosító javaslatok 4600 milliárd forinttal borítanák fel a jövő évi költségvetést.
Két magyar győzelem is született külföldi atlétikai versenyeken Szuperinfó Hírek - Két győzelem és több jó magyar eredmény is született a hétvégén az atlétikai Kontinentális Kör bronz besorolású versenyein.
Fontos átadni a jövő generációjának Kárpátalja néptáncát és népzenéjét Szuperinfó Hírek - Kárpátalja kincsei, a néptánca és a népzenéje része az egyetemes magyar kultúrának – mondta Szilágyi Péter.
Ismét a tradicionális címert használja az Újpest FC Szuperinfó Hírek - A címervita öt éve kezdődött, amikor a futballcsapat bemutatta új címerét.
Felértékelődött az energiabiztonság Szuperinfó Hírek - Az Európai Unió tagállamainak többsége, köztük Magyarország is jelentős mértékben rászorul az energiaimportra.
President nyerte a 100. Galopp Magyar Derbyt, Novák Katalin adta át a díjakat Szuperinfó Hírek - A President nevű ló nyerte vasárnap a Kincsem Parkban rendezett 100. Galopp Magyar Derbyt.
Augusztusig teljesen megépül a Szeged-Röszke-Szabadka közötti vasútszakasz Szuperinfó Hírek - Európa kiemelt céljának kell lennie, hogy integrálja a Nyugat-Balkánt az európai vasúti hálózatba és az Európai Unióba; ezeket a törekvéseket Magyarország mindig is támogatta - közölte a Technológiai és Ipari Minisztérium közlekedésért felelős államtitkára vasárnap a Szeged és a röszkei határ közötti vasútvonal-fejlesztés munkaközi bejárásán Röszkén.
A Nemzetközi Zenei Versenyek Világszövetségének tagja lett a Bartók Világverseny Szuperinfó Hírek - Taggá választották a Nemzetközi Zenei Versenyek Világszövetsége közgyűlésén a Bartók Világversenyt, a Zeneakadémia hangszeres és zeneszerző megmérettetését - közölte az intézmény.
Montenegró legyőzésével hetedik a magyar férfi vízilabda-válogatott Szuperinfó Hírek - A magyar férfi vízilabda-válogatott a hetedik helyen végzett a hazai rendezésű világbajnokságon: Märcz Tamás együttese a viadal vasárnapi zárónapjának első…
Szerdán nyílik meg a XIX. Vajdasági Szabadegyetem Szuperinfó Hírek - Főként magyar és világpolitikával, gazdasággal és vállalkozásindítással kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik a XIX. Vajdasági Szabadegyetem az idén, amely július 6-án nyílik…