AJKA.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Issuu Panel: No documents in list

ARCHíVUM

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>
Ajka 2020 10 16
Ajka 2020 10 16
Ajka 2020 10 09
Ajka 2020 10 09
Ajka 2020 10 02
Ajka 2020 10 02
12345...
»
Szijjártó: a Zalakerámia Zrt. fejlesztése a gazdaság erősödésének értékmérője Szuperinfó Hírek - A bővítés részeként megépül egy új gyár, modernizálják a jelenlegi technológiát.
GVH: megalapozatlan a Chocolate Brown hálózat állítása a szoláriumairól Szuperinfó Hírek - Megalapozatlanul állította szoláriumairól a Chocolate Brown hálózat, hogy azok egészségesek, ezért üzemeltetőjét a fogyasztók kompenzációjára, ismeretterjesztő kampányra kötelezték – közölte…
A Visegrádi Együttműködés 30. évfordulója előtt tiszteleg Gaál Tibor kiállítása Szuperinfó Hírek - Az alkotó a térség közelmúltjának nagy alakjait rajzolta újra egyéni látásmódban.
A meccs előtt megkoszorúzzák Kubala szobrát Szuperinfó Hírek - Kisebb nyújtás szerepelt a Ferencváros labdarúgócsapatának délelőtti programjában az FC Barcelona elleni keddi Bajnokok Ligája csoportmérkőzés előtt.
Vukovich Gabriella: A valóságot tükröző, hiteles adatokat állít elő a KSH Szuperinfó Hírek - A több mint 153 éves múltra visszatekintő Központi Statisztikai Hivatal (KSH) folyamatosan új kihívásokkal szembesül, az adatforradalom „keresleti oldalán” ugyanis…
Kovács István kidőlt erre az évre Szuperinfó Hírek - Ebben a naptári évben már nem léphet pályára a MOL Fehérvár FC válogatott labdarúgója.
Még egy hónapig várják a pályázatokat a Klímabarát közlekedés mindenkiért! kiírásra Szuperinfó Hírek - Idén is meghirdette hagyományos közlekedési-környezetvédelmi kreatív pályázatát az Innovációs és Technológiai Minisztérium, az Agrárminisztérium és az Emberi Erőforrások Minisztériuma. A rajzokat, fotókat és egyéb alkotásokat meghosszabbított határidővel, november 20-ig lehet benyújtani elektronikus úton.
Végső búcsút vettek az első magyar paralimpiai bajnoktól Szuperinfó Hírek - A Farkasréti temetőben kedden kísérték utolsó útjára Tauber Zoltánt, Magyarország első paralimpiai bajnokát, aki 86 éves korában, három héttel ezelőtt hunyt el.
Gulyás Gergely: erős Magyarország nincs kulturális erő nélkül Szuperinfó Hírek - A debreceni Déri Múzeumban 25 éve látható együtt Munkácsy Mihály Krisztus-trilógiája: az Ecce Homo, a Krisztus Pilátus előtt és a Golgota.
Nyugat-balkáni beruházásokkal erősítik a magyar gazdaságot Szuperinfó Hírek - Kilenc magyar vállalat részesült vissza nem térítendő támogatásban nyugat-balkáni beruházáshoz, hogy az ott megtermelt profittal a magyar gazdaságot erősítsék, a…
Szijjártó: A külföldön profitot termelő magyar vállalatok a hazai gazdaságot erősítik Szuperinfó Hírek - Kilenc magyar vállalat részesült vissza nem térítendő támogatásban nyugat-balkáni beruházáshoz.