AJKA.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Issuu Panel: No documents in list

ARCHíVUM

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>
Ajka 2020 09 18
Ajka 2020 09 18
Ajka 2020 09 11
Ajka 2020 09 11
Ajka 2020 09 04
Ajka 2020 09 04
«
...34567...
»
Döntetlent játszott a Pakssal az Újpest (videó) Szuperinfó Hírek - Közel egy hónap után az Újpest döntetlennel tért vissza a pályára a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén:…
Elhunyt Cs. Szabó István színész, író, költő, rendező Szuperinfó Hírek - Budai Bábszínház művészeti vezetője koronavírus-fertőzés miatt halt meg.
A Hazajáró újraindítja a magyarok közti természetes vérkeringést (videó) Szuperinfó Hírek - A honismereti műsor alkotói már egy évtizede barangolnak a Kárpát-medencében.
A 95 éve született Bozsik Józsefre emlékeztek Szuperinfó Hírek - Bozsik Józsefre, az Aranycsapat 95 éve ezen a napon született olimpiai bajnok és világbajnoki ezüstérmes kiváló jobbfedezetére emlékezett péntek délután…
Az okleveles technikusképzés egyenes utat nyit a felsőoktatásba Szuperinfó Hírek - A diákok számára az okleveles technikusképzés tudatosan tervezhető életpályát, kiszámítható munkalehetőséget, a gazdálkodó szervezetek számára pedig hatékonyabb utánpótlási, toborzási eszközt…
Básti Juli kapja a Páger Antal-színészdíjat Szuperinfó Hírek - Az eseményre csak jövőre, a járvány lezárultát követően kerülhet sor.
Több mint egymilliárdos beruházás az ANY Biztonsági Nyomdánál Szuperinfó Hírek - Az ANY Biztonsági Nyomda 1,1 milliárd forintból hajt végre beruházást, amelyhez a kormány 502 millió forintos támogatást biztosít, ezzel mintegy 643 munkahelyet véd meg a vállalat Kőbányán a X. kerületben – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az ANY Biztonsági Nyomda beruházását bejelentő pénteki sajtótájékoztatón a vállalat budapesti gyárában.
Elhunyt Terényi Ede romániai magyar zeneszerző Szuperinfó Hírek - A zenetudós november 26-án bekövetkezett haláláról a Magyar Művészeti Akadémia és a kolozsvári zeneakadémia is hírt adott.
Hét helyet javított, 40. a magyar válogatott Szuperinfó Hírek - A világbajnoki selejtezőcsoportok sorsolásakor a 3. kalapból húzzák ki az együttest.
Tíz doppingeset volt idén Magyarországon Szuperinfó Hírek - A tiltott szerek skálája széles, többek között anabolikus szteroidokkal és EPO-val is buktak meg sportolók – mondta Tiszeker Ágnes.
ITM: októberben szezonális hatások is csökkentették a foglalkoztatottak számát Szuperinfó Hírek - A tárca azokat a speciális területeket célozza meg a segítségnyújtással, amelyek a legnehezebb helyzetbe kerültek a járvány miatt.