AJKA.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Ajka 2020 08 14
Ajka 2020 08 14
«
...34567...
»

ARCHíVUM

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>
Ajka 2020 09 18
Ajka 2020 09 18
Ajka 2020 09 11
Ajka 2020 09 11
Ajka 2020 09 04
Ajka 2020 09 04
12345...
»
Semjén Zsolt: a kultúra megmaradásunk egyik záloga Szuperinfó Hírek - Átadták a Pro Cultura Minoritatum Hungariae díjakat.
Fucsovics Medvegyevvel kezd Szuperinfó Hírek - A két játékos eddig kétszer találkozott egymással.
Közös európai szupervasutat kezdeményeznek Berlinben Szuperinfó Hírek - Egyszerűen el lehetne jutni Párizsból Varsóba vagy Budapestre, onnan Stockholmba, vagy épp Berlinből Rómába.
Forog az Oscar-díjas Deák Kristóf első mozifilmje Szuperinfó Hírek - Elkezdték Deák Kristóf első nagyjátékfilmje, Az unoka forgatását Budapesten. A Mindenki című élőszereplős rövidfilmjével 2017-ben Oscar-díjat kapott alkotó negyven napot…
A kkv-k likviditását segíti a Széchenyi Turisztikai Kártya Szuperinfó Hírek - A turisztikai szektorban működő kkv-k már igényelhetik az állami támogatás révén rendkívül kedvezményes, szabadfelhasználású folyószámlahitelt.
Megnyílt a World Press Photo kiállítás Szuperinfó Hírek - Megnyílt a World Press Photo kiállítás szerdán a Magyar Nemzeti Múzeumban. Az idei tárlaton 151 sajtófotót láthat a közönség, köztük…
Michelisz csapata visszalépett a nürburgringi versenytől Szuperinfó Hírek - A Hyundai Motorsport csütörtökön közleményben jelentette be, hogy mindkét csapatával, így a címvédő Michelisz Norbertet foglalkoztató BRC Racinggel is visszalép a túraautó-világkupa (WTCR) hétvégén sorra kerülő nürburgringi versenyhétvégéjétől.
Gálfi Dalma egy győzelemre a Roland Garros főtáblájától Szuperinfó Hírek - Gálfi Dalma bejutott a selejtező harmadik fordulójába a francia nyílt teniszbajnokságon.
Szijjártó: a magyar gazdaság a magyar emberek munkájától lesz sikeres Szuperinfó Hírek - Ahhoz, hogy az emberek dolgozhassanak, egészség kell, és az, hogy legyen munkahelyük – mondta Szijjártó Péter.
Újabb nemzetközi díjat nyert el a Magyar Zene Háza Szuperinfó Hírek - A Világ legjobb zenei célú ingatlanfejlesztése díjat nyerte el a Liget Budapest projekt keretében épülő Magyar Zene Háza a világ…
Másfél-két éven belül megkezdődhet a mohácsi Duna-híd építése Szuperinfó Hírek - Jövő év első felében lezárulhat a mohácsi Duna-híd tervezése, így a kiviteli közbeszerzés sikeres lezárultát követően, és minden szükséges feltétel…