AJKA.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Ajka 2021.01.22.pdf
Ajka 2021.01.22.pdf
12345...
»

ARCHíVUM

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>
Issuu Panel: No documents in list
Átadták a Petőfi Zenei Díjakat: tarolt a Bagossy Brothers Szuperinfó Hírek - Az év férfi előadója Bagossy Norbert, az év női előadója Rúzsa Magdi lett.
Kijutott a tokiói olimpiára a női vízilabda-válogatott Szuperinfó Hírek - A magyar női vízilabda-válogatott ott lesz a tokiói olimpián: Bíró Attila együttese a Triesztben zajló selejtezőtorna elődöntőjében 13-10-re nyert a…
Legyőztük a lengyeleket, negyeddöntős a magyar kézilabda-válogatott Szuperinfó Hírek - A magyar férfi kézilabda-válogatott biztosította negyeddöntőbe jutását az egyiptomi világbajnokságon, miután a középdöntő második fordulójában 30-26-ra legyőzte Lengyelországot szombaton az…
Megjelent Az ősi fejfák üzenete című könyv Szuperinfó Hírek - Drámaian gyors tempóban tűnnek el a temetőkből a hagyományos fejfák, pedig egykor minden településen saját jelképrendszerrel bírtak.
A Ferencváros döntetlent játszott a Puskás Akadémia otthonában Szuperinfó Hírek - A címvédő és éllovas Ferencváros hátrányból 1-1-es döntetlent ért el Felcsúton.
Liu Shaolin Sándor ötödik, Krueger John-Henry hatodik helyen zárt 1500 méteren Szuperinfó Hírek - A szombati fináléban a két magyar versenyzőnek erős mezőnyben kellett helytállnia: két-két orosz és holland, valamint egy belga gyorskorcsolyázó volt az ellenfél.
Lerakták a nagycenki Széchenyi-kastély turisztikai célú fejlesztéseinek alapkövét Szuperinfó Hírek - A fejlesztések legfontosabb célja, hogy gróf Széchenyi István életét és munkásságát méltó nemzeti emlékhely őrizze.
Több mint egymilliárdból fejlesztik a gyomaendrődi fürdőt Szuperinfó Hírek - Többek között csúszdaparkot építenek és újabb wellness szolgáltatásokkal bővül a jelenlegi kínálat.
Februártól nő a minimálbér, júliustól további emelés várható Szuperinfó Hírek - Az erről szóló megállapodást várhatóan aláírja hétfőn a munkaadói oldal és a szakszervezetek többsége is.
A NOB és a WHO a tokiói játékok minden sportolóját beoltatná Szuperinfó Hírek - Brit sajtóértesülés szerint a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) az Egészségügyi Világszervezettel (WHO) együttműködve azt tervezi, hogy a tokiói játékok minden…