AJKA.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Ajka 2021.04.01.pdf
Ajka 2021.04.01.pdf

ARCHíVUM

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>
Ajka 2020 03 13
Ajka 2020 03 13
Ajka 2020 03 06
Ajka 2020 03 06
Ajka 2020 02 28
Ajka 2020 02 28
«
...1718192021...
»
Virtuális Roadshow-ra hív a Mozaik Múzeumtúra Szuperinfó Hírek - A következő hetekben öt különféle tematikában ismerheti meg a közönség a hazai és a határon túli magyar gyűjteménnyel rendelkező múzeumok…
Märcz még kivár az olimpiai kerethirdetéssel Szuperinfó Hírek - Várhatóan hat hét múlva nevezi meg bő, 19-20 fős keretét, mellyel megkezdi a felkészülést a játékokra.
Hungrail: a logisztikai iparág fejlesztésénél is figyelembe kell venni az uniós célkitűzéseket Szuperinfó Hírek - A logisztikai iparág a vasúttal együttműködve veheti ki részét a klímasemleges gazdaság megvalósításából a Hungrail Magyar Vasúti Egyesület szerint.
Anne Frank naplóját közvetíti az Operett a holokauszt magyarországi áldozatainak napján Szuperinfó Hírek - A többféle feldolgozást is megélt alapművet Grigori Frid egyszemélyes operaváltozatában ismerhetik meg online a nézők, Rátóti Zoltán rendezésében.
Új elnök áll a Nyomda- és Papíripari Szövetség élén Szuperinfó Hírek - Orgován Katalint, a Pátria Nyomda vezérigazgatóját választották meg a Nyomda- és Papíripari Szövetség új elnökének a testület áprilisi közgyűlésén.
Idén virtuálisan vehetünk részt a Frankofón Filmnapokon Szuperinfó Hírek - A francia nyelvű filmek legjavát a magyar közönség idén nem a mozitermekben, hanem a képernyők előtt ülve nézhetik meg.
Online beavató színházi sorozatot indít a Szegedi Kortárs Balett Szuperinfó Hírek - A két évtizede életre hívott esemény célja, hogy a rendhagyó előadások során táncszerető és a műfajt értő közönséget építsen elsősorban a fiatalok körében.
Pénzügyminiszter: a visegrádi országok ismét Európa gazdasági motorjai lehetnek Szuperinfó Hírek - A cél az, hogy ahogyan a járvány kitörése előtt, úgy annak legyőzése után is a V4-ek közössége legyen Európa gazdasági motorja – jelentette ki Varga Mihály.
Kisvárdán lehet bajnok a Fradi Szuperinfó Hírek - Az FTC története 32. magyar bajnoki elsőségére hajt, és sorozatban harmadszor lehet bajnok.
Koronavírusos Dárdai Pál Szuperinfó Hírek - Pozitív lett a Hertha magyar edzőjének koronavírustesztje.
A virtuális térben ünneplik a nemzetközi dzsessznapot Szuperinfó Hírek - Az ingyenes hazai Jazznap-hu-t szintén online rendezik meg.