AJKA.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Ajka 2022.09.23.pdf
Ajka 2022.09.23.pdf
12345...
»

ARCHíVUM

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>
Ajka 2022.09.02.pdf
Ajka 2022.09.02.pdf
Ajka 2022.08.26.pdf
Ajka 2022.08.26.pdf
Ajka 2022.08.12.pdf
Ajka 2022.08.12.pdf
Hanga Ádám nélkül nyert szuperkupát a Real Madrid Szuperinfó Hírek - A Real Madrid kosárlabdacsapata vasárnap este a fináléban nagy csata végén legyőzte az FC Barcelonát.
Mancini szerint egyenlők az esélyek a csoportgyőzelemre Szuperinfó Hírek - Az olasz szakvezető jó barátja, Marco Rossi miatt kifejezetten örül annak, hogy a tavalyi Európa-bajnokság után a Nemzetek Ligájában is…
Kiemelt feladat a természet megóvása Szuperinfó Hírek - Az agrártárca és a Magyar Természetjárók Szövetsége immár tíz éve áll „kiemelt szakmai kapcsolatban” egymással.
Ránki Dezső zongoraestjével folytatódik az MVM Koncertek Szuperinfó Hírek - A műsoron Franz Schubert a-moll szonátája és 4 impromptuje, majd Claude Debussy Gyermekkuckó és Metszetek című szvitjei szerepelnek.
Rossi örökké emlékezetes mérkőzésre készül az olaszok ellen Szuperinfó Hírek - A magyar labdarúgó-válogatott hétfőn fejezi be a Nemzetek Ligája csoportkörét.
Sokat veszít az Európai Unió az orosz–ukrán háborún Szuperinfó Hírek - A drasztikus áremelkedés begyűrűzik a gazdaság egészébe, minden ágazatban megemeli a termelési költségeket – mondta Hortay Olivér.
Címét megvédve negyedszer Európa-bajnok Kiss Norbert Szuperinfó Hírek - A Révész Racing versenyzője a gyorsasági kamion Eb utolsó előtti, franciaországi fordulójának harmadik futamát megnyerve biztosította be elsőségét.
TIM: egész nyáron 4,7 milliónál többen dolgoztak Magyarországon Szuperinfó Hírek - A foglalkoztatási adatok azt jelzik, hogy a járványhelyzetben és a háborús gazdasági helyzetben is eredményes a kormány a válságkezelése
Az Európai Filmkultúra Kincse címet kapta a Nyugati pályaudvar Szuperinfó Hírek - Az Európai Filmakadémia újabb helyszínekkel, köztük a pályaudvar épületével bővítette az európai filmörökséget.
Szalay-Bobrovniczky: a sport fontos egy erős, ütőképes hadsereghez Szuperinfó Hírek - A sport "elképzelhetetlenül fontos" egy erős, ütőképes hadsereg létrehozásához – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf.
Evenepoel szóló szökésből nyert, Valter Attila 23. Ausztráliában Szuperinfó Hírek - Remco Evenepoel nyerte a férfi mezőnyversenyt az országúti kerékpárosok Wollongongban rendezett világbajnokságán vasárnap, Valter Attila 23. lett.