AJKA.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Ajka 2021.10.08.pdf
Ajka 2021.10.08.pdf

ARCHíVUM

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>
Ajka 2021.09.24.pdf
Ajka 2021.09.24.pdf
Ajka 2021.09.17.pdf
Ajka 2021.09.17.pdf
Ajka 2021.09.10.pdf
Ajka 2021.09.10.pdf
Több mint 900 járműből tizenhetet kellett vizsgára berendelni Szuperinfó Hírek - Huszonötödik alkalommal ellenőrizték egy héten át közúti mérésekkel a gépkocsik környezetvédelmi állapotát Budapesten és három vidéki nagyvárosban.
Novothny: ezt már soha nem vehetik el tőlem Szuperinfó Hírek - A magyar légiós debütált a Bochum színeiben.
A Mezőséget idézi meg a Duna Művészegyüttes Szuperinfó Hírek - Az előadás október 24-én látható a budapesti Müpában.
Jó szezont zárt a magyar vitorlázás Szuperinfó Hírek - Ez a balatoni, a velencei-tavi és a fertő tavi régió esetében is elmondható.
Első magyar nyelvű dalával jelentkezik a The Anahit Szuperinfó Hírek - Az együttes kicsit visszatért a melankolikusabb gyökerekhez.
Visszavonult Krausz Gergely tollaslabdázó Szuperinfó Hírek - A jövőben az egyesületének szeretne segíteni, illetve a szövetségnek, ahol elnökségi tagként tevékenykedik.
Magyar technológiával váltanák ki a fenyőt lombos fákkal Szuperinfó Hírek - Egy gazdasági válságjelenségre reagál, de előnyt szerezhet Magyarországnak a Soproni Egyetem induló kutatási programja.
Megszakította nyeretlenségi sorozatát a Mezőkövesd Szuperinfó Hírek - A Mezőkövesd 1-0-ra legyőzte vasárnap a vendég Debrecent a labdarúgó OTP Bank Liga kilencedik fordulójának zárómérkőzésén, így Supka Attila vezetőedző győzelemmel debütált új csapata kispadján.
Könyv jelent meg a Pécsi Balett megalakulásának 60. évfordulójára Szuperinfó Hírek - A kiadvány az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával valósult meg.
A Kisvárda élre állt, az Újpest nyeretlen maradt Szuperinfó Hírek - A várdaiaknak ez volt az idénybeli első döntetlenjük, míg a fővárosi lila-fehérek immár kilenc meccs óta nyeretlenek a bajnokságban.
Megkapta az ART minősítést az Elk.rtuk Szuperinfó Hírek - Nemcsak a multiplexek, de az ország összes ART-mozija is vetítheti a filmet a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság döntése alapján.