AJKA.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Ajka 2020 02 14
Ajka 2020 02 14
«
...8586878889...
»

ARCHíVUM

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>
Ajka 2021.09.24.pdf
Ajka 2021.09.24.pdf
Ajka 2021.09.17.pdf
Ajka 2021.09.17.pdf
Ajka 2021.09.10.pdf
Ajka 2021.09.10.pdf
Székelyföldi múzeumokban digitalizál a Néprajzi Múzeum Szuperinfó Hírek - Csíkszereda és Sepsiszentgyörgy után hétfőn Székelyudvarhelyen és Gyergyószentmiklóson kezdik meg a néprajzi tartalmak digitális fejlesztését.
Glasgow-ban szerezheti meg első pontjait a Fradi Szuperinfó Hírek - Az 51-szeres skót bajnok Celtic otthonában lépnek pályára a zöld-fehérek.
Ezentúl a szolnoki vasútvonalon is emeletes vonat közlekedik Szuperinfó Hírek - Október 18-ától a Budapest-Újszász-Szolnok vonalon is közlekedhetnek az utasok az új emeletes motorvonattal.
Megfelelőnek találta az állami vagyont kezelő szervezetek gazdálkodását az ÁSZ Szuperinfó Hírek - Hozzájárultak az állami vagyon megőrzéséhez, megóvásához az állami vagyon felett tulajdonosi jogokat gyakorló szervezetek tavaly – állapította meg az ÁSZ.
Ennyiért még nem kelt el Vaszary-kép! Szuperinfó Hírek - Megdöntötte az eddigi életműrekordot Vaszary János San Remo című festményének 160 millió forintos leütési ára a Virág Judit Galéria 67.…
Óriási napelemes pályázat készül, egyelőre vannak még kérdőjelek Szuperinfó Hírek - Az energiaszegénységben élőkre kell szabni a napelemes gigapályázatot – mondta Mokry Tamás, a napelemes szakértő.
Először csendült fel zeneszó a Magyar Zene Házában (videó) Szuperinfó Hírek - Kijelenthető, hogy az épület be tud fogadni klasszikus, jazz, világ-, nép- és könnyűzenei koncerteket is.
Több mint 900 járműből tizenhetet kellett vizsgára berendelni Szuperinfó Hírek - Huszonötödik alkalommal ellenőrizték egy héten át közúti mérésekkel a gépkocsik környezetvédelmi állapotát Budapesten és három vidéki nagyvárosban.
Novothny: ezt már soha nem vehetik el tőlem Szuperinfó Hírek - A magyar légiós debütált a Bochum színeiben.
A Mezőséget idézi meg a Duna Művészegyüttes Szuperinfó Hírek - Az előadás október 24-én látható a budapesti Müpában.
Jó szezont zárt a magyar vitorlázás Szuperinfó Hírek - Ez a balatoni, a velencei-tavi és a fertő tavi régió esetében is elmondható.