Fontos!

A március 8-22 közötti korlátozások alatt az irodák zárva tartása mellett a  Szuperinfó lapok megjelenése zavartalanul működik.
Kérjük, hogy keresse telefonon és emailben munkatársainkat, akik állnak rendelkezésükre ebben az időszakban is.

AJKA.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Ajka 2021.03.05.pdf
Ajka 2021.03.05.pdf
12345...
»

ARCHíVUM

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>
Ajka 2021.01.22.pdf
Ajka 2021.01.22.pdf
Ajka 2021.01.15.pdf
Ajka 2021.01.15.pdf
ajka 2020.12.18.pdf
ajka 2020.12.18.pdf
Elhunyt Almási István népzenekutató Szuperinfó Hírek - Almási István az erdélyi magyar népzenekutatás első számú szaktekintélye volt.
Hétfőtől igényelhető a Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Szuperinfó Hírek - Hétfőtől igényelhetik a jogosult vállalkozások és egyesületek a Kamatmentes újraindítási gyorskölcsönt az MFB Pontok hálózatában.
Új pályázatot írt ki a Magyar Művészeti Akadémia Szuperinfó Hírek - Művészeti programok támogatására írt ki nyílt pályázatot a Magyar Művészeti Akadémia (MMA).
Idén online rendezik meg a Fiatal Zeneszerzők Szegedi Fesztiválját Szuperinfó Hírek - A két hangversenyen kedden és szerdán tizenöt szerző műveit hallhatja a közönség.
Matolcsy: több újraindításra is szükség van Szuperinfó Hírek - Első pillanatra úgy tűnhet, hogy a magyar gazdaság újraindítása csak annyit jelent, hogy kinyitnak azok, akik korábban bezártak.
Szijjártó Péter a japán agrárminiszterrel és több vállalat vezetőjével tárgyalt Szuperinfó Hírek - A japán vállalatok továbbra is fontos szerepet játszanak a magyar gazdaság növekedésében – mondta a külgazdasági és külügyminiszter.
Előrelépés a női dalszerzők arányában Magyarországon Szuperinfó Hírek - Magyarországon a nők aránya 15-17 százalék között mozog a dalszerzők között, ami előrelépés a korábbi évtizedekhez képest, ugyanakkor még mindig alacsony, bár megfelel a nemzetközi átlagnak – derül ki az Artisjus zeneipari blogján hétfőn, a nemzetközi nőnapon közzétett összeállításból.
Magyarország rendezheti az öttusa-vk döntőjét Szuperinfó Hírek - A finálé házigazdája eredetileg Szöul volt, de a koronavírus-járvány megfékezésére hozott dél-koreai korlátozások, az ottani szigorú karanténkötelezettség miatt változtatásra volt…
A home office lehet az egyik leghatásosabb védekezési eszköz Szuperinfó Hírek - Az ITM arra kéri a cégeket, hogy tegyék lehetővé munkatársaik számára az otthoni munkavégzést.